Boom valt op auto in Klazienaveen, vrouw naar het ziekenhuis

(VIDEO) Klazienaveen – Aan de Derksweg in Klazienaveen is woensdagmiddag om tien over twaalf een boom op een auto gevallen.

De bestuurster, die hoogstwaarschijnlijk aan de dood is ontsnapt,  is per ambulance voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw zat in haar auto, voor basisschool De Brug, op haar kinderen te wachten die om kwart over twaalf vrij waren!

Ook een andere vrouw die aan de andere kant van de straat eveneens op haar kinderen zat wachten kreeg de schrik van haar leven toen de boom ook haar auto raakte. Deze vrouw hoefde niet naar het ziekenhuis, maar haar auto raakte evenals de andere wagen zwaarbeschadigd.

De brandweer van Klazienaveen heeft bij het incident assistentie verleend.

Bergingsbedrijf Koolen heeft beide voertuigen geborgen.