Politie onderzoekt explosie Italiaans restaurant in Emmen

Emmen – De politie is een onderzoek gestart naar een explosie en een daaropvolgende brand restaurant Dal Baffo aan de Weerdingerstraat. De brand werd zondagochtend rond 01:40 uur gemeld bij de meldkamer van de brandweer.

Bewoners die boven de eetgelegenheid wonen hadden hun appartementen al verlaten en zijn niet gewond geraakt.

Het is vooralsnog onduidelijk waardoor de explosie is ontstaan. De afdeling forensische opsporing (FO) van de politie zal hier verder onderzoek naar doen.

Mensen die iets gezien hebben rond het tijdstip van de explosie en de daarop volgende brand worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Kijk voor meer foto’s op >  www.facebook.com/Newspowernl/

Foto: Henk van Wieren