Pinner met gestolen pas in Opsporing Verzocht

Musselkanaal – Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 31 januari aandacht aan de pinner die pint met een gestolen pas. De pas werd buitgemaakt na een woningoverval in Musselkanaal.

Op 22 september 2016 werd een 76-jarige man uit Musselkanaal door twee mannen overvallen in zijn woning aan het Open Einde. Ze bedreigden hem en doorzochten de woning. Hierbij werd de pinpas buitgemaakt. Ze gingen er vandoor in de auto van het slachtoffer.

De auto werd enige tijd later aangetroffen in Amsterdam. De auto is inmiddels weer in het bezit van de 76-jarige.

Opsporing Verzocht en tips
Weet u wie de man is die pint met de gestolen pinpas? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem.

Opsporing Verzocht wordt op dinsdagavond uitgezonden op NPO1 omstreeks 20.30 uur. De volgende dag, woensdag, is de herhaling te zien op NPO 2 omstreeks 11.40 uur.