Jongetje (11) ernstig gewond bij aanrijding

Reduzum – Zondagochtend raakte een 11-jarige jongen ernstig gewond bij een aanrijding op de Tsienzerbuorren (N354).
Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. Een 31–jarige vrouw uit Leeuwarden reed met haar auto op de N354 vanuit Leeuwarden. In een bocht raakte ze, door nog onbekende oorzaak, met haar voertuig in de berm.  Bij haar in de auto zat haar 11-jarige zoon.

Toen de vrouw wilde bijsturen, botste ze tegen een auto die uit tegengestelde richting kwam. Deze werd bestuurd door een 48–jarige vrouw uit Sneek. Een 13-jarige jongen zat bij deze vrouw in het voertuig.

Bij het ongeval is de 11-jarige jongen gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het nu met de jongen is, is onbekend. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht. (Archieffoto Newspower.nl)

Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/