Politie neemt 400 kilo vuurwerk in beslag

Zuidwolde – De politie nam woensdagavond 400 kilo vuurwerk in beslag.
Tijdens een controle van een 22-jarige inwoner van Zuidwolde op de Zuider Esweg, werd in zijn auto 30 kilo vuurwerk ter waarde van 480 euro aangetroffen. Tevens lag er in zijn auto een zogenaamde cakebox van 70 kilo ter waarde van 600 euro. In zijn woning werd hierna nog eens 300 kilo vuurwerk aangetroffen. Het betrof nagenoeg allemaal verboden professioneel vuurwerk en was bestemd voor de verkoop. Het vuurwerk en de auto werden in beslag genomen. Tijdens het onderzoek in de woning van de verdachte werden een stroomstootwapen en een kleine hoeveelheid XTC en vermoedelijk cocaïne aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak. Foto: Pixabay.com

Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/